.
Het Verboden Circus van De Proefkonijnen
zaterdag 26 juni 2021

De Proefkonijnen laat Corona coronaproof achter zich

'Ongezien en interactief, coronaveilig 360° theaterspektakel'

Terwijl het culturele leven zich voorzichtig weer op gang trekt, ontving De Proefkonijnen de voorbije maanden al meer dan 10.000 bezoekers. De coronaveilige theatertocht Het Verboden Circus is ondertussen verlengd tot 11 juli, terwijl het gezelschap zich klaarmaakt voor een 360° theaterspektakel vanaf begin augustus.

Dit weekend was het normaal definitief afgelopen voor Het Verboden Circus. Maar doordat de theatertocht in een mum van tijd uitverkocht was, is de voorstelling nu verlengd. Je hebt dus nog drie weken de kans om je toekomst te laten voorspellen door Madame Goulash, te leren hoe je zelfs de stoerste leeuw kan temmen of om eindelijk eens de Grote Canonnelli, de fladderende kanonskogel aan het werk te zien.

Maar aangezien 'samenkomen' binnenkort niet langer verboden is, dacht De Proefkonijnen: hoog tijd voor een feestje. En het gezelschap voegt meteen daad bij woord: een koninklijk feest zelfs. In een gloednieuw en ongezien theaterconcept krijg jij een plekje in de koninklijke balzaal. Terwijl het verhaal zich afspeelt op verschillende podia lopen andere personages tussen het publiek om iedereen onder te dompelen in verschillende intriges. Op die manier krijgt elke bezoeker zijn eigen unieke beleving.

(Het Koninklijk) Feest! is het vierde coronaveilig concept in het fort Van Edegem dat je beleeft in je eigen bubbel. De voorstellingen starten op 8 augustus en lopen tot 19 september. De cast bestaat uit Jos Dom, Mike Wauters, Gregory Van Damme, Ken Verdoodt en Jozefien Grossen.

Tickets en info via www.deproefkonijnen.be