.
Gloria Monserez
woensdag 19 januari 2022

De verdoken liefde van Aaron Blommaert en Gloria Monserez

Ze wensen niet te reageren

Hoewel er al heel wat geruchten waren opgedoken rond Aaron Blommaert en Gloria Monserez en hun geheime relatie, lijkt die relatie nu bevestigd te worden. Niet door het koppel zelf, maar wel door een aantal foto’s die werden gedeeld op sociale media, door vrienden van het koppel.

De beelden werden snel offline gehaald, maar het kwaad leek geschied. Iedereen heeft er het raden naar waarom de twee hun relatie niet willen bekend maken. Al hebben sommigen daar een goeie verklaring voor. “Die jongen is een tieneridool. Duizenden meisjes zijn verliefd op hem. En ook jongens. Want her en der wordt gezegd dat Aaron biseksueel zou zijn”, klinkt het in Tv Familie.

Maar de ‘schuld’ wordt ook bij het management gelegd. Want misschien heeft het management wel opgelegd dat hij helemaal geen lief mag hebben, uit schrik om fans te verliezen. Dat Gloria afgelopen zomer in ‘Waarheid, durven of doen’, te kennen leek te geven dat haar vriend een jaar jonger is, net zoals Aaron, leek de vermoedens van Vlaanderen alleen maar te bevestigen.

Download onze app voor iOS of Android