.
News Image

Dee Dee heeft een nieuwe single

Eindelijk nog eens leuk nieuws over Dee Dee.


Het nieuwe millennium zag een piepjonge zangeres Dee Dee de wereld veroveren met haar hits “Forever” en “The One”. Klassiekers die de tand des tijds hebben doorstaan. Anno 2016 staat Dee Dee nog steeds op de bühne, in binnen- en buitenland, sterker dan ooit, met ondertussen een indrukwekkend palmares op haar naam.




Haar meest recente track is weer een pareltje dat niet onopgemerkt voorbij zal gaan. Samen met Deense topproducer Dreamy sloeg ze de handen in elkaar om “In my heart” op ons los te laten. Dreamy geniet support van dj´s zoals Armin Van Buuren, Aly & Fila, etc... Maar wat de plaat extra speciaal maakt is het verhaal achter het nummer !! Toen Dreamy toevertrouwde dat hij de instrumental schreef na de dood van een vriend was dit voor Dee Dee een teken aan de wand.




Zelf wachtte ze op het ideale moment om haar hulde, aan een vroegere schoolvriendin die in `99 stierf, op muziek te zetten. “De muziek en tekst smolten perfect samen en tijdens de stem opnamens vloeide de tranen rijkelijk. Ik wil met dit nummer gewoon op mijn manier aan Els laten weten dat ze nog steeds in ons hart verder leeft en we haar nooit zullen vergeten.” weet Dee Dee ons te vertellen.




“In my heart” is uit op Amsterdam Trance Records en steeg ondertussen door in de Official Trance Beatport Charts naar nummer 26. Nu mag Dee Dee ook trots melden dat de video beschikbaar is op YouTube.