.
De Mol 2023 aflevering 3
zondag 2 april 2023

Derde afvaller in 'De Mol': "Once-in-a-lifetime"

Exit Conny Casio

In menig huiskamer was ze een graag geziene kandidaat, daarom is het extra jammer dat wiskundelerares Conny Van den Brande, bijgenaamd Conny Casio, het spel al in aflevering drie moet verlaten.

"De beruchte "tunnelvisie" waarschijnlijk, en misschien was ik deze keer ook niet snel genoeg bij het invullen van de vragen," verklaart een teleurgestelde Conny in het interview na haar exit.

Maar verveeld heeft de 58-jarige ouderdomsdeken van dit seizoen zich niet. "Het allerleukste vond ik de uithoudingsproef onder leiding van de man van het leger. Toen hij ons kwam wakker brullen weet je natuurlijk wel dat het niet echt is, maar toch spring je onmiddellijk recht en luister je naar zijn bevel," vertelt Conny, "de looptest met een rugzak van 8 kg was super en die eindspurt nog binnen de tijd halen was fantastisch. Voor mij leek het alsof ik een Olympische medaille behaalde!"

Conny zou de reis zo overdoen. "Het is een once-in-a-life time gebeurtenis, en ik ben dus nu blij dat ik dat alvast kan afvinken op mijn bucket-list. En aan alle 55-plussers doe ik een warme oproep om volgend jaar massaal in te schrijven!"