.
News Image

Derde restaurant voor Wim Ballieu

Wim Ballieu opende derde gehaktballenrestaurant in Brussel.


Wie maandagavond in de Lakensestraat te Brussel wandelde, merkte ter hoogte van huisnummer 169 heel wat bedrijvigheid op. Wim Ballieu was er druk in de weer om de laatste hand te leggen voor de opening van zijn derde Balls & Glory. Na Antwerpen en Gent heeft de kok ook een restaurant in Brussel en dat was voor hem lange tijd een droom. Het prachtige pand leent zich uitstekend voor het restaurant. Geen sterrrenrestaurant maar wel een eetgelegenheid waar jij en ik van maandag tot en met zaterdag gewoon kunnen binnenstappen om een frikandel te eten. Ordinari zal je misschien denken? Absoluut niet want de mensen stonden maandag al aan te schuiven om de heerlike Glory Balls te verorberen. Nu ja, één Glory Ball want is echt wel een kanjer van een Glory Ball die je in verschillende smaken kan verkrijgen. Geservereerd met stoemp of een fris slaatje, er is keuze in overvloed. Eters genieten van gratis water en fruit op tafel, waar krijg je dit extra's nog geserveerd? Voor zij die werken in Brussel is Balls & Glory een uitstekende locatie voor een lunch en wie wat mee naar huis wil nemen voor de rest van het gezin kan dat ook want er is keuze te over (10 smaken, stel je voor) en de mogelijkheid om de overheerlijke Glorious Balls netjes ingepakt mee naar huis te nemen.

Wij gingen maandag proeven en vonden het echt super. Het is wat het is en het is verdomd lekker.


Bio van Wim Ballieu

Meer Over:

Wim Ballieu