.
Camille
zondag 23 april 2023

Deze afspraak maakte de manager van Camille met haar ouders

Goede afspraken maken goede vrienden…

De Duitse versie van Camilles grootste hit werd recent gelanceerd als ‘Feuerwerk’ en werd al héél vaak gestreamd. Ook de Duitse versie wordt dus gesmaakt, net zoals alles wat de populaire zangeres-actrice aanraakt.

Camille zelf wordt dus meer en meer ‘een merk’ genoemd en haar manager William Vaesen ziet dit als een compliment. “Voor mij is een merk synoniem van herkenbaarheid en vertrouwen, van iets waar een groot publiek zich tot aangetrokken voelt”, bekent hij aan Het Laatste Nieuws.

“Ik ken ook heel wat jongens en mannen die Camille een coole griet vinden. Al blijven we voorzichtig: we zijn ambitieus, maar niet gehaast”, deelt William mee.

Die afspraak maakte hij drie jaar geleden ook met de ouders van Camille. Ja drie jaar is hij al de manager van de Vlaamse popster en na K3 is hij dus ook goed op weg om haar groot te maken.

Toch blijven ze zeer kieskeurig in de projecten waarin Camille stapt. “Van de tientallen voorstellen die we elke week krijgen, wordt direct 99% afgewezen. Haar belangrijkste bezigheden moeten zingen, dansen en acteren blijven”, aldus William Vaesen in Het Laatste Nieuws.

Bio van Camille

Meer Over:

Camille