.
Genomineerden
zaterdag 21 januari 2023

Deze bewoner heeft het Big Brother huis verlaten

Voor wie is het spel voorbij?

Als we naar de polls keken, dan was het duidelijk dat Chelsea zaterdagavond het huis zou moeten verlaten en de polls hebben hun nut en degelijkheid alweer bewezen.

Er ging een schok van verbazing door het huis toen de namen van de genomineerden afgelopen week bekendgemaakt werden en ook zaterdagavond was de verbazing groot toen Charlotte de vrijstelling kreeg. Dat hadden de meeste bewoners niet zien aankomen, met uitzondering van nieuwkomers Ilse, Jolien en Chiara, zij hebben voordat zij het huis in gingen nog heel wat reacties op de sociale media kunnen lezen.

Het was voor Michelangelo een tegenvaller dat Charlotte mocht blijven, want hij had ‘sterke’ Chelsea en Danny tegenover Charlotte gezet omdat zij toch zouden blijven en Charlotte het huis uit zou gaan. Niet dus! Het plannetje van Michelangelo viel in het water.

Dankzij de vrijstelling van Charlotte werd meteen ook duidelijk dat Chelsea en Danny uit elkaar getrokken zouden worden. En ook hier hadden de polls het bij het rechte eind: Danny kreeg meer stemmen dan Chelsea en dus mocht zij het huis verlaten.

Jarenlang had Chelsea als grote fan van Big Brother gehoopt om aan het programma deel te kunnen nemen en dan als tweede het huis uit moeten, dat was een grote tegenvaller. De teleurstelling was dan ook bijzonder groot.

De bewoners zijn met 12, wij vermoeden dat er nog twee nieuwe bewoners het huis in gaan. Op geen enkel moment zijn alle 14 bedden bezet geweest en dat is toch de bedoeling. Wat Big Brother wanneer van plan is, dan zien we vanaf maandag op tv of eerder al in de livestream.

Download onze app voor Android of iOS