.
News Image

Deze week in Sturm der Liebe

Charlotte en Julius doen een onthutsende ontdekking.

1516
Charlotte en Julius doen een onthutsende ontdekking. Ondertussen spelen Rosalie en Xaver hun spelletje rustig verder. Rosalie besluit de mooie Lilly in te schakelen om haar sluw plannetje te doen slagen.

1517
Moritz maakt in bizarre omstandigheden kennis met de mooie Kristin, het nichtje van Nicola. De twee komen door een stroompanne vast te zitten in de lift. Charlotte ziet in Nicola een nieuwe klant voor het Gourmetbier en probeert André van haar gelijk te overtuigen.

1518
André is bang dat Nicola het Fürstenhof zal verlaten en bedenkt een plan. Theresa beseft dat haar ziel in de brouwerij ligt en wil de aandelen van Charlotte zien te bemachtigen.

1519
Theresa is van slag wanneer ze Moritz in de armen van een andere vrouw betrapt. De woorden van Nicola komen hard aan bij André. Hij besluit afstand te nemen. Doris probeert Werner te doen inzien dat zijn verdachtmakingen aan het adres van Charlotte ongegrond zijn.

1520
Nicola biedt André haar verontschuldigingen aan, waardoor hij nieuwe hoop koestert. Zal hij opnieuw het deksel op de neus krijgen? Theresa is radeloos wanneer ze ontdekt dat Kristin gevoelens heeft voor Moritz. Zijn de gevoelens ook wederzijds? Julius maakt zich klaar om bij Charlotte in te trekken.