.
News Image

Deze week in Sturm der Liebe

Nicola krijgt schokkend nieuws te horen .

Dit is de inhoud van de nieuwe week van Sturm der Liebe:

1551 (04/08/2014)
Theresa kan niet geloven dat haar vader onder één hoedje speelt met Doris. Een ontmoeting met Hans brengt haar tot inzicht. Xaver ziet de job als knecht in het Fürstenhof niet zitten. Maar het vinden van ander werk loopt niet meteen van een leien dakje. Rosalie bereidt samen met Michael een toneelstuk voor kinderen voor.

1552 (05/08/2014)
Nicola krijgt schokkend nieuws te horen van Hans. De bekentenis heldert meteen een aantal zaken op. Hans besluit ook een afscheidsbrief te richten aan Theresa, waarin hij klare taal spreekt.

1553 (06/08/2014)
Nicola's toestand gaat zienderogen achteruit, net wanneer ze Theresa wil vertellen dat zij haar biologische moeder is. Krijgt Nicola daar de kans nog toe? Ook André krijgt een bijzonder harde klap te verwerken.

1554 (07/08/2014)
Theresa bekent aan Moritz dat Doris haar onder druk heeft gezet en dat ze nog steeds van hem houdt. Hij besluit de confrontatie met Doris aan te gaan, maar wil er in eerste instantie zijn voor Kristin. Op de uitvaart van Nicola laaien de emoties erg hoog op.

1555 (08/08/2014)
Nicola's laatste wil zorgt voor enkele grote verrassingen. Vooral voor Rosalie heeft het testament ernstige gevolgen. Zij besluit onmiddellijk ontslag te nemen in de brouwerij. De hele situatie is niet naar de zin van Michael... Theresa wil zich terug volledig op haar werk storten en Moritz vergeten. Maar kan ze dat wel?