.
News Image

Deze week in Sturm der Liebe

Nicola hakt de knoop door...

Dit is de inhoud van de nieuwe week van Sturm der Liebe:

1556 (11/08/2014)
Terwijl Nils en Tanja kibbelen over wie Fabien van school zal halen, doet Hildegard haar uiterste best om Elena te overtuigen in het Fürstenhof te blijven. Tussen Kristin en Theresa lopen de gemoederen ondertussen hoog op.

1557 (12/08/2014)
Xaver raadt Nils aan om de kus met Elena te verzwijgen voor Tanja. De situatie wordt alleen maar complexer wanneer 's anderendaags Elena plots terug opduikt... Ook tussen Charlotte en Julius heerst spanning. Viola is verbaasd omdat Pachmeyer immuun lijkt te zijn voor haar versiertrucs.

1558 (13/08/2014)
Theresa beseft dat ze met Konstantins gevoelens speelt en wil de situatie aanpakken. Om haar hoofd leeg te maken, besluit ze een stevige bergwandeling te maken. Die loopt echter helemaal anders af dan gepland...

1559 (14/08/2014)
Nils wil het één en ander uitpraten met Tanja, maar wordt onderbroken door Fabien. Hij heeft een verrassende mededeling te doen, die vooral Tanja schokt. Nils komt voor een moeilijke keuze te staan. En ook Julius moet enkele knopen doorhakken.

1560 (15/08/2014)
Nils hakt een moeilijke knoop door. Kiest hij voor Tanja of voor Elena? Moritz kan zijn gevoelens voor Theresa niet langer negeren en verbreekt met een krop in de keel zijn verloving met Kristin. Het prille liefdesgeluk van de twee is een doorn in het oog voor Konstantin. Ondertussen is niemand zich bewust van de plannen die Doris smeedt.