.
Diede Van den Heuvel
vrijdag 2 december 2022

Diede van den Heuvel: “Nee ik heb geen relatie met hem”

Ze werd slachtoffer van een fake profiel

In Vlaanderen zullen we Diede van den Heuvel niet snel als vervangster van Hanne Verbruggen aan het werk zien in K3. Wie haar echt graag aan het werk wil zien, moet naar Nederland.

Diede bleef na ‘K2 zoekt K3’ rustig aan haar weg timmeren, en kreeg daarbij ook te maken met juicechannels en valse Instagramprofielen.

Zo stond er op een fake-profiel te lezen dat ze een relatie zou hebben met Julia’s broer Joris. Iets waar helemaal niks van waar is.

“Ik ben al vier jaar samen met Dirk. Hij werkt niet in de showbizz maar is heel trots op me en is blij dat ik dat allemaal mag meemaken. Aan kinderen denken we nog niet, mijn carrière komt nu op de eerste plaats”, zegt Diede in Story.

Dat Diede bij K3 zit werd niet overal even positief onthaald. Maar dat laat Diede koud. “Iedereen mag zijn mening geven en ik snap sommige reacties, maar de meesten zijn positief. Ook in de WhatsApp-groep van de oud-kandidaten van ‘K2 zoekt K3’. Amy en Celester vinden het jammer dat zij niet gevraagd zijn, maar ze hebben zich erbij neergelegd en vragen soms hoe het gaat.”