.
Diede Van den Heuvel
zaterdag 30 oktober 2021

Diede Van den Heuvel uit K2 zoekt K3: “Ik heb gewoon het totaalpakketje”

Ze kan haar favorietenrol waarmaken

Ze kwam, ze zag en ze kan overwinnen. Diede Van den Heuvel deed een schitterende auditie en belandde zo op de nummer 1 positie van de golden seats. Daarmee stootte ze klepper Remi van die eerste plaats en zou ze daar blijven tot de allerlaatste auditieronde. Maar ook tijdens de studioshows zong ze zichzelf naar de eerste plaats.

Showbizzsite had met Diede een gesprekje over waarom zij het ideale K3’tje zou kunnen zijn. “Ik denk dat ik het totaalpakketje wel heb. Ik kan zingen, dansen, acteren en ik werk ook in mijn dagelijkse leven met kinderen. Dat is natuurlijk ook erg belangrijk, ik vind kinderen heel erg leuk. En dat allemaal doe ik nu ook al in mijn vrije tijd, maar het zou fantastisch zijn mocht ik daar ook mijn beroep van kunnen maken.”

Diede is in ieder geval goed op weg om haar droom te kunnen waarmaken. Gert Verhulst en zijn mede-juryleden gaven Diede in ieder geval al een heel erg hoge score en ook het publiek kon het optreden van Diede wel smaken. Dat ziet er dus allemaal nog veel belovend uit.