.
Dieter Coppens
donderdag 8 september 2022

Dieter Coppens: “Anders krijg ik een dikke nek”

Zijn communicatie met hen is veranderd

Dieter Coppens is terug met een nieuw en hartverwarmend seizoen van ‘Down The Road’. Een programma vol vriendschap, mooie momenten en vooral ook een flinke dosis verliefdheid. Zo worden er elk jaar wel wat deelnemers verliefd op vaste begeleider Saar Pelgrims en op presentator Dieter Coppens.

“Maar dat kan ik altijd snel de kop indrukken. In het begin wist ik niet goed hoe en zei ik heel serieus: ‘Ja, maar dat gaat niet, ik heb al een vrouw’. Nu geef ik er een draai aan met een lach en eens zwans”, legt Dieter uit in Het Nieuwsblad.

En dat doet Dieter ook meteen denken aan één bepaald momentje uit het nieuwe seizoen. Waarin deelneemster Ellen zegt dat hij een schoon poepeke heeft.

“Dan zeg ik: ‘Ellen, ik weet dat ik een keischoon poepeke heb, maar je moet dat niet te veel zeggen, want dan krijg ik een dikke nek.’ Dat wordt meteen aanvaard. In het begin kende ik hun wereld niet zo goed, nu wel. Nu communiceer ik heel open.”

Dieter heeft een vriendschapsband voor het leven met alle deelnemers. Met elk van hen heeft hij een Whatsapp-groep om contact te houden. “Maar af en toe stel ik vast dat ik in een nieuwe groep ben beland, aangemaakt door een van de deelnemers. Zo stelde Jaimie vast dat hij enkel in de groep van seizoen drie zat en zo kon hij niet in contact komen met de meisjes van de andere seizoen”, lacht Coppens.

Bio van Dieter Coppens

Meer Over:

Dieter Coppens