.
Dieter Coppens in Restaurant Misverstand
dinsdag 20 september 2022

Dieter Coppens: “Toen was er wel wat jaloezie”

Vooral de ouders dan toch

Dieter Coppens heeft in het 5de seizoen van ‘Down The Road’ weer heel wat mooie momenten meegemaakt die hij niet snel zal vergeten. Al is er toch eentje dat er voor hem erg bovenuit steekt.

“In de auto zette Anne-Sophie een liedje op en werd Ruben ineens heel emotioneel. Ik probeerde sfeer nog wat te redden met andere muziek. Maar de ochtend erna vertelde Ruben waarom ‘Een ster’ van Stan Van Samang hem zo raakte”, begint Dieter in Dag Allemaal.

“Het was het lievelingsnummer van zijn mama die hij een paar jaar geleden verloren heeft. De introverte kerel die daar met weinig woorden zo mooi over vertelt…Dan heb ik niet vel nodig om ontroerd te raken. Ook de klankman, cameraman en redactrice weenden mee.”

Na 5 seizoenen heeft Dieter al heel wat deelnemers de revue zien passeren en het is volgens hem mooi om zien hoe alle kandidaten het elkaar gunnen.

“Na de eerste reeks was er wel wat reactie en een beetje jaloezie, maar dan eerder van de ouders. Die hadden liefst hun kinderen nog eens meegestuurd. Ze hadden gezien wat die reis had gedaan voor hen en ook voor het beeld dat de maatschappij had van mensen met down.”

Bio van Dieter Coppens

Meer Over:

Dieter Coppens