.
Dina Tersago
zondag 14 april 2024

Dina Tersago: “Het is soms een serieuze uitdaging”

Ze moet balans vinden

Als presentatrice bij VTM heeft Dina Tersago natuurlijk een drukke job. Zo mag ze onder andere ‘Boer Zkt Vrouw’ presenteren en zijn dat vaak ook nog eens intense opnameperiodes. Al zorgt ze er wel voor dat ze genoeg tijd heeft en genoeg evenwicht vindt tussen haar werk en gezin.

“Ik denk het wel. Net als bij andere ouders is het soms een uitdaging om een balans te vinden. Maar als ik bij mijn gezin ben, probeer ik hen m'n volledige aandacht te geven. Kwaliteit boven kwantiteit, zeg maar. Tijd voor mezelf, da's weliswaar een werkpuntje. Daar zou ik beter op moeten letten, want zelfzorg durf ik soms te verwaarlozen. Maar als de jongens in bed liggen, geniet ik van de stilte”, zegt ze in Primo.

23 jaar geleden werd Dina Miss België en je zou het bijna niet zeggen dat het al 23 jaar geleden is. De presentatrice straalt nog altijd even hard als vroeger.

“Voor mij draait uitstraling vooral om energie en enthousiasme. Ik kan ook geen half werk leveren, dat zit niet in me. Ik probeer altijd plezier te hebben én betrokken te zijn. Ik denk dat mensen dat aan mij kunnen zien. Ik heb een groot joie de vivre-gehalte. Ik blijf verwonderd over kleine dingen en kijk altijd met een frisse blik naar de wereld. Ik wil die nieuwsgierigheid behouden, dat is belangrijk voor mij.”

Bio van Dina Tersago