.
Dina Tersago
vrijdag 1 maart 2024

Dina Tersago: “Iedereen gaat daar op een andere manier mee om”

Niet makkelijk voor tv-makers

Een nieuw seizoen van ‘Boer Zkt Vrouw’ gaat weer van start en ook Dina Tersago is weer van de partij. Het was even afwachten of kandidaten zich zouden inschrijven, want na de vele drama tijdens het vorige seizoen was de drempel toch hoog geworden voor heel wat mensen.

Gelukkig hebben er zich opnieuw heel wat mensen aangemeld voor het nieuwe seizoen en konden de boeren toch weer op zoek naar een partner. Al zijn al die emoties voor de makers niet altijd makkelijk.

“Geloof me, als het over emoties gaat, is het nooit vlak. Er zijn boeren die zichzelf zijn tegengekomen, en iedereen gaat daar op een andere manier mee om. Dan komen de verhalen vanzelf. Het moet niet allemaal rozengeur en maneschijn zijn - dat zou niet realistisch zijn - maar liefst ook niet alleen drama”, klinkt het bij Dina in Dag Allemaal.

Of er nu veel of weinig drama is, je hebt het als tv-makers natuurlijk nooit zelf in de hand. Al hopen ze toch dat er nu niet plots een boer gaat afhaken.

“Vorig jaar haakte boer Manuel af. Toen Manuel liet weten dat hij een lief had, dachten we: 'O nee, 't is niet waar!' Hij heeft een bioboerderij, we keken er zo naar uit om op zijn erf te draaien. Anderzijds heeft hij nu wel een lief, en dat is natuurlijk het doel van het programma. We kunnen moeilijk kwaad op hem zijn, hé. Je kan niemand verbieden verliefd te worden.”

Bio van Dina Tersago