.
Dina Tersago
donderdag 4 juli 2024

Dina Tersago: “Ik vind het belangrijk dat ik dat doe” 

Ze houden contact 

Niet alleen de boeren hebben veel te danken aan Dina Tersago, ook Dina Tersago heeft veel te danken aan de boeren. Het is dankzij hen dat zij nu een kangoeroewoning heeft met haar schoonouders.

“Ik zie vaak hoe hele families op hetzelfde perceel wonen. De zoon staat op het veld en de grootouders drinken koffie met koekjes terwijl ze op de kleinkinderen passen. Die warme gezelligheid wilde ik ook wel. Als onze kinderen nu thuiskomen, gaan ze eerst bij mijn schoonouders aankloppen, om hun huiswerk te maken of te knuffelen in de zetel”, zegt Dina in Humo.

Dina is altijd erg begaan geweest met haar boeren en zelfs na het programma bleef ze hen opbellen om te vragen hoe het met hen ging. Daar kunnen veel realitypresentatoren nog wat van leren.

“Iedereen krijgt mijn gsm-nummer, en als er iets is, mogen ze me altijd bellen. Ik vind het belangrijk om vroeger te komen of langer te blijven dan strikt noodzakelijk is voor de opnames. Dan drink ik graag een pint mee. We maken wel tv, maar het gaat over het leven van die mensen, hè? Na een moeilijk gesprek dat er stevig heeft ingehakt, kun je niet zeggen: 'Allee, salu en de ballen!'”

Bio van Dina Tersago