.
Dina Tersago
woensdag 29 november 2023

Dina Tersago: “Je bijt elke dag in het stof”

Letterlijk dan

Heel wat mensen verbouwen graag, maar weinig mensen wonen graag in hun huis wanneer ze aan het verbouwen zijn. Je huis staat overhoop en ligt constant onder het stof. Ook Dina Tersago past liever dan dat ze in zo’n huis zou moeten wonen.

“Ik zou niet graag wonen in een huis dat verbouwd wordt, want dan zit je altijd in de werken en bijt je letterlijk elke dag in het stof. Zeker met een totaalrenovatie lijkt me dat de hel. Onze bouw beheerste gedurende een klein jaar ons leven. Zelfs als we er niet aan het werken waren, dachten we na over de keuzes van vloeren en kranen. Als je er dan ook nog blijft wonen, kan je het helemáál niet loslaten”, zegt ze in Story.

Gelukkig heeft Dina aan de verbouwingen bij hen geen slapeloze nachten aan overgehouden. Ze waren moe genoeg om goed te slapen.

“Eens ik in bed lag, viel ik als een blok in slaap. Maar zodra ik mijn ogen opende, ging het uiteraard weer over de bouw. Logisch ook. Je wilt je huis zo snel mogelijk af hebben en kiest voor de kortste pijn.”