.
Dina Tersago
zaterdag 25 februari 2023

Dina Tersago: “Opvoeden is niet makkelijk”

Twee zonen, twee verschillende karakters

Ze trapt binnenkort het nieuwe seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’ af en dit doet ze nu bijna twintig jaar aan een stuk. Maar naast presenteren is Dina ook nog mama van twee flinke zonen: Thor en Isak.

Door haar drukke job moet ze hen vaak missen maar af en toe neemt ze hen ook al eens mee naar opnames. “Ze hebben al samen in ‘Ze Zeggen Dat’ gezeten, maar Isak heeft al gezegd dat hij daar niet meer voor staat te springen. Hij loopt niet zo graag in de kijker. Thor vindt dat wel tof, hij is wat meer een showbeest. Ze hebben ook elk hun eigenheid en karakter”, vertelt Dina aan Story.

Thor lijkt dus iets meer op zijn mama want Dina vond het vroeger ook tof om optredens te geven. Toch botst het ook regelmatig tussen haar en haar zonen.

“Opvoeden is niet makkelijk, laat ons het zo zeggen”, geeft Dina mee aan Story. “Ik probeer vaak wel de dingen uit te leggen, maar je kan niet eindeloos in gesprek gaan, hé. Nu moet je gewoon even luisteren, denk ik dan”.

Af en toe durft Dina ook wel eens te roepen als ze moe is. “Achteraf verontschuldig ik mij dan wel bij Isak en Thor”, geeft Dina toe.

Bio van Dina Tersago