.
Dina Tersago
zaterdag 18 februari 2023

Dina Tersago over ‘Boer zkt Vrouw’: “Veel onverwachte wendingen”

De liefde kent soms heel grillige sprongen

Al bijna twintig jaar presenteert Dina Tersago ‘Boer zkt Vrouw’, een programma waar vrijgezellen, meerbepaald boeren en boerinnen, op zoek gaan naar de liefde van hun leven.

Toch is elk seizoen opnieuw een uitdaging met heel wat verrassingen. “De liefde kent soms grillige sprongen”, geeft Dina mee in Story.

Met deze onheilspellende woorden trapt Dina Tersago het nieuwe seizoen af. “Het was echt een stevige rollercoaster”, verduidelijkt de presentatrice aan Story.

“Vorig seizoen was extreem zorgeloos, maar dit jaar waren er serieus wat obstakels. Keuzemomenten die niet verlopen zoals gepland, beslissingen waarop teruggekomen wordt, … Emotioneel was het best wel pittig”, vertelt Dina in Story.

Ondanks het feit dat Dina dus al zoveel jaren het programma presenteert, komt ze dus nog altijd voor verrassingen te staan. Het zorgt er dus voor dat ‘Boer zkt Vrouw’ nooit saai wordt. Dina zelf moet ook altijd bereikbaar zijn tijdens de opnames want als er weer eens iets gebeurt op één van de boerderijen, dan moet ze meteen in haar auto springen.