.
Dina Tersago
zondag 26 maart 2023

Dina Tersago verbood de Sint langs te komen voor haar zoontjes 

Was dat wel verantwoord?’

Hoewel Dina Tersago in Primo beweert geen strenge mama te zijn voor haar twee zoontjes Thor en Isak, weigerde ze ooit de Sint te laten langskomen omdat de kids niet flink waren geweest.

Die bekentenis in ‘De Ideale Wereld’ leverde haar toen vele reacties op:’ Was dat wel verantwoord?’ “Maar ik wou gewoon consequent zijn”, legt ze uit. “Ik had er al een paar keer mee gedreigd dat de Sint niet zou langs komen.”

De presentatrice die al 15 seizoenen het gezicht is van ‘Boer zkt. Vrouw’ groeide op in een landelijke omgeving. “Mijn ouders gingen ook altijd bij de plaatselijke boeren groenten en vlees kopen en mijn grootouders hadden een moestuin waarin ik als jong meisje graag meehielp”, onthult Dina in Primo.

Dina zou zelf graag een moestuin hebben, maar de tijd ontbreekt haar momenteel. “Ik heb mijn handen vol met mijn werk en mijn gezin. Heel veel me-time is er niet”, haalt ze haar schouders op.

“Ik ben al gewoon blij als ik ’s avonds met een kop thee of een goed glas wijn in de zetel kan ploffen en naar een leuk tv-programma kan kijken. Net als de doorsnee Vlaming dus”, verklapt Dina Tersago glimlachend.