.
News Image

Dinsdag in Komen Eten: Peter

Dinsdag is Peter aan de beurt in Komen Eten.

Peter is 44 jaar oud en heeft het altijd erg druk als zelfstandige want hij heeft een ijssalon, is chocolatier en heeft daarnaast ook nog eens een tabak/souvenirs zaak . Hij doet mee aan Komen Eten omdat hij een jubileum te vieren heeft. Het is immers tien jaar geleden dat Peter deelnam aan Expeditie Robinson. Een eenvoudige berekening leert ons dus dat Peter elke tien jaar te zien is in een erg populair programma op de betere commerciële omroep. Een nieuwe afspraak binnen een decennium dus. Peter wil niet enkel deelnemen, maar als het even kan ook erg graag winnen. Dat hij daarvoor vooral rekent op zijn dessert, is min of meer te verwachten. Kijkers die zijn millefeuille met mascarpone, frambozen en vanille-ijs echter zelf willen uitproberen, hebben pech, want Peter gebruikt hiervoor een ultrageheim familierecept. De rest van Peters menu bestaat uit gebakken haloumi met groene asperges als voorgerecht en kabbeljauwhaasje met boontjes uit de zee als hoofdgerecht. De gastheer van vanavond heeft voor zijn gasten nog een onvergetelijke verrassing voorbereid en dat heeft iets te maken met een dagelijkse traditie die in Ieper plaatsvindt. Nog een tip, het heeft iets te maken met de Groote Oorlog.

Komen Eten, van maandag tot donderdag om 20u15 op VIER.