.
Dirk Nyberg
zaterdag 16 april 2022

Dirk Nyberg brengt Nederlands-Engelse versie van Tom Jones-klassieker

Dirk Nyberg zingt 'I’ll Never Fall In Love Again'

Na zijn vorige singles ‘We zijn weg’ (2019) en opvolgers ‘Cracklin’ Rosie’ (2020) en ‘Beautiful Noise (2021), brengt zanger Dirk Nyberg ditmaal met 'Nooit of nooit' een Nederlandstalige remake van 'I'll Never Fall in Love Again' uit het repertoire van Tom Jones uit. Het originele nummer werd door Lonny Donegan geschreven en uitgebracht in 1962. Dirk bracht al een voorsmaakje van de single tijdens een live optreden bij MENT TV in 2019. “Het kriebelde enorm om deze single uit te brengen, de reacties waren zó positief!”, zegt Dirk.

Samen met zijn producer Lex De Groot en stylist/regisseur Ilse Adams, besloot Dirk Nyberg om een Nederlands-Engelse versie van het nummer uit te brengen. De klank, emotie en het gevoel geven op een subtiele manier weer waarover de single gaat: verloren liefde en een gebroken hart. De Nederlandstalige tekst werd door Dirk zelf geschreven en die versie brengt hij samen met de Engelstalige binnenkort uit.

De videoclip werd opgenomen in Huis Beaucarne, een stijlvol huis uit de 18e eeuw, gelegen te Oudenaarde. De sfeer dat het huis uitstraalt, draagt bij tot het nostalgisch gevoel en vervlogen tijden.

“Ik ben heel tevreden met het eindresultaat. Het was de bedoeling om te zorgen voor een ware belevenis bij de luisteraar en dat is volgens mij meer dan geslaagd, mede dankzij de fantastische productie van Lex en de professionele begeleiding van Ilse. De prachtige compositie van Lonny Donegan, in combinatie met de zeer intrigerende tekst én de stijlvolle locatie van de videoclip, zorgen naar mijn gevoel voor dit prachtig verhaal. Hopelijk denkt de luisteraar er ook zo over”, sluit een enthousiaste Dirk Nyberg af.

Bio van Dirk Nyberg en Tom Jones

Meer Over:

Dirk Nyberg Tom Jones