.
Dirk Nyberg
maandag 31 juli 2023

Veel belangstelling voor nieuwe single Dirk Nyberg

'Have some faith'

Dirk Nyberg lanceerde een tijdje geleden zijn nieuwe single 'Have Some Faith' met een bijpassende clip. Geen cover deze keer maar een 100% originele Engelstalige pop song met knipoog naar de 80-ies met de nieuwste effecten die je mag verwachten van een moderne sound.

Voor dit nummer kreeg Dirk de hulp van Milo Beyls die de originele lyrics schreef en Lex De Groot van LDG Produkties die de tekst voorzag van het juiste ritme en de aanstekelijke muziek. Muziek die aanzet tot dansen, lachen en feesten: de ideale zomerhit. “Have Some Faith” gaat over vriendschap, vertrouwen en hoop … Alles komt goed als we willen luisteren naar elkaar.

Met LDG Produkties doet Dirk opnieuw beroep op de muzikale duizendpoot en het creatief brein achter zijn vorige nummers. Never change a winning team, en dus werd ook ditmaal de clip geregisseerd en gestyled door Ilse Adams. Het is een opgewekt geheel geworden met heel veel goede vibes dankzij het enthousiasme van alle betrokkenen en de unieke setting van Transit, de voormalige Permeke garage in Antwerpen. Met “Have Some Faith” brengt Dirk Nyberg nu een nieuwe stijl en nieuwe look voor deze zomer met een originele song die je goed gezind zal maken!

Bio van Dirk Nyberg

Meer Over:

Dirk Nyberg