.
Dirk Van Dijck
woensdag 17 juli 2024

Dirk Van Dijck: “Ik was een tikkeltje hautain”

Maar hij had gelijk

Hoewel ‘Het Eiland’ nu een van de populairste series ooit is, was Dirk Van Dijck, alias Michel Drets, niet meteen heel enthousiast was voor de reeks, is hij toch blij dat hij twintig jaar geleden heeft toegezegd op het aanbod om mee te spelen.

“Ik was een tikkeltje hautain, zeg maar. Voor een stuk terecht, want als iets je niet interesseert, is het meestal geen slecht idee om ervan weg te blijven. Maar in mijn afwezigheid was de televisie ook geëvolueerd. Bij mijn terugkomst zag ik fijne programma's van Mark Uytterhoeven, Bart De Pauw en Tom Lenaerts, en dus ook van - over een opperzot gesproken -Jan Eelen. Ik heb niet lang hoeven na te denken”, zegt Dirk in Humo.

Ook over het scenario was hij niet heel enthousiast en hij maakte al snel de vergelijking met ‘FC De Kampioenen’. Hij vond het allemaal een beetje flauwekul.

“Ik herinner het me niet meer, maar wel meer mensen hebben me verteld dat ik zo reageerde, dus het zal wel. Mijn kop is, behalve een beetje zot, ook af en toe één groot gat.”

Bio van Dirk Van Dijck

Meer Over:

Dirk Van Dijck