.
Gloria Monserez
maandag 22 november 2021

Dit deed Gloria Monserez met haar eerste loon bij Ketnet

Dat eerste geld werd goed besteed...

Vlaanderen leerde Gloria Monserez kennen als een goedlachs meisje, dat vriend en vijand wist te verbazen in 'De Slimste Mens Ter Wereld'. Voor de jongsten onder ons was Gloria al lang geen onbekende meer. Zij zien haar wekelijks terugkeren op Ketnet, waar ze als wrapster de programma’s aan elkaar praat.

Toen Gloria haar allereerste loon bij Ketnet had gekregen, heeft ze dat loon voor een stuk gedeeld met anderen. “Ik heb een vat gegeven op de Chiro. Dat brengt echt mensen samen. Iedereen vindt het leuk. Ja, natuurlijk, het is gratis bier, maar toch: een vat geven…. Het heeft iets middeleeuws. Dusja, ik heb een Ketnetvat gegeven, met mijn eerste Ketnetgeld.”

Gloria is gelukkig met de job die ze doet en ze grijpt elke kans met beide handen. Dat ze hierdoor een mooi loon verdient, dat stemt haar gelukkig. Al moet ze toch opletten dat ze al haar geld niet uitgeeft aan bepaalde zaken. “Aan eten. Aan scherpe keukenmessen. Aan brol. Potjes, een rijstkoker, een airfryer, een broodrooster, een croquemonsieurmachine. Maar ook aan boeken. Ik lees enorm graag. Een boek met een mooie kaft? Maakt me niet uit wat erin staat, ik moet het hebben”, aldus Gloria in Het Nieuwsblad.

Bio van Gloria Monserez

Meer Over:

Gloria Monserez