.
Koppel
maandag 24 juli 2023

Dit is de vriendin van Rik Verheye

Wie is de gelukkige?

Afgelopen week bevestigde Rik Verheye in Het Laatste Nieuws dat hij een nieuwe vriendin heeft. Nadat hij eerder met Ella Leyers verloofd was, is de acteur nu gelukkig met de 29-jarige Manon. Met die info en het feit dat zij voor Brussels Airlines werkt, gingen speurneuzen online op zoek naar meer informatie over haar.

En wat blijkt? Die speurneuzen vonden die informatie én een foto van het nieuwe lief van Rik Verheye. De gelukkige is de West-Vlaamse Manon Fichefet, geboren op 13 maart 1994 en houder van een bacherlordiploma communicatiemanagement en een master meertalige communicatie.

In 2017 ging Fichefet aan de slag bij Brussels Airlines waar zij ‘cabin attendant’ is. Sinds kort heeft zij vlinders in de buik en is zij tot over haar oren verliefd op de zeven jaar oudere Rik Verheye. Dat het wederzijds is, is mooi meegenomen.
Ondertussen deelde Rik Verheye in de nacht van zondag op maandag een nieuwe foto waarop hij zijn vriendin zoent. Deze keer niet met een ijsje op haar gezicht, maar komt zij wel herkenbaar in beeld.

Manon en Rik, geniet van de liefde en van elkaar!

Bio van Rik Verheye

Meer Over:

Rik Verheye