.
Willy Sommers
woensdag 15 juni 2022

Dit is het grote beautygeheim van Willy Sommers

Zo blijft hij eeuwig jong

Deze zomer wordt Willy Sommers 70 jaar. Wie Willy al aan het werk heeft gezien op een podium of op televisie kan het bijna niet geloven. De zanger ziet er nog lang geen 70 uit en lijkt goede genen te hebben. Het lijkt wel alsof hij er eeuwig jong blijft uitzien.

Maar wat is nu zijn geheim? Is het zijn positieve ingesteldheid? Is het zijn joie de vivre die hem jong houdt? Of is er toch iets anders wat hem eeuwig jong houdt.

Al het bovengenoemde houden de zanger fit, gezond en eeuwig jong, dat is een feit. Maar toch is er ook één beautygeheim dat Willy wil verklappen. Hij gaat regelmatig naar Aesthetic Solutions in Relegem voor een gezichtsverzorging.

En daar in Relegem zijn ze blij met een klant als Willy. “Ik leerde Willy zo’n acht jaar kennen, op één van zijn optredens”, vertelt Ingrid Vander Zijpen, CEO van Aesthetic Solutions in Tv Familie. “Ik heb hem en z’n vrouw Cindy toen uitgenodigd voor een test. Het resultaat verwonderde hen zodanig dat ze zijn blijven langskomen.”

Willy zien stralen op een podium, dat doet Ingrid erg veel plezier. “We zijn fier dat dit ook een beetje onze verdienste is. Willy ziet er ongelooflijk goed uit, hé. Hij is het equivalent van onze slogan: mirakels bestaan niet, maar beautygeheimen wel.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Willy Sommers

Meer Over:

Willy Sommers