.
Louis Talpe en prins Laurent
maandag 1 mei 2023

Dit is waarom Laurent voor Claire koos

Oma van Claire bevestigde het

Rond het jaar 2000 leerde Laurent zijn huidige vrouw Claire Coombs kennen, een landmeter uit het Waalse Chaumont-Gistoux die tien jaar jonger was.

Hun relatie werd zeer lang ontkend. Maar uiteindelijk was het de oma van Claire die het nieuws aan de redactie van Het Nieuwsblad bevestigde.

Volgens heel wat intimi was Claire de moeder die Laurent nooit gehad heeft, zoals Mathilde dat is voor Filip. Of deze relaties dan écht de juiste zijn valt zeker in vraag te stellen.

Bij de voorstelling aan de pers zei Laurent dat “Claire Britse is en in Engeland zijn ze dierenliefhebbers”. Op zich een bizarre manier om je toekomstige aan de wereld voor te stellen maar vermoedelijk kon men dit van Laurent wel verwachten.

Laurent en Claire hebben drie kinderen. Geruchten over huwelijksproblemen heeft de prins altijd weggewuifd, ook tijdens interviews met Het Nieuwsblad. De gezondheid van Claire kwam de laatste jaren vaak in opspraak. Er ging regelmatig een heel lange periode over dat het koppel niet samen te zien was. Of dit te wijten was aan huwelijksproblemen of aan Claires gezondheid werd vaak bediscussieerd.

Bio van Prins Laurent en Prinses Claire