.
Anne De Baetzelier en Willy Sommers
maandag 22 januari 2024

Dit zijn de opnamedata voor Tien Om Te Zien 2024

Maar liefst 8 keer in Westende!

Het hunkeren naar de zomer kan beginnen: Tien Om Te Zien doet Westende op z’n grondvesten daveren van 15 tot 25 juli

Nu de dagen stilaan beginnen te lengen, laat VTM iedereen dromen van zon en een zwoele, muzikale zomer. Tien Om Te Zien, het meest iconische muziekfeest aller tijden, keert in de zomer van 2024 immers terug naar de zeedijk van Westende. Anne De Baetzelier, Willy Sommers, Laura Tesoro en Aaron Blommaert ontvangen er 8 feestavonden op rij opnieuw de crème de la crème van de Vlaamse muziekwereld. Muziekfans noteren het bij deze dus maar best meteen: van 15 tot 18 juli en van 22 tot 25 juli 2024 moeten ze op de zeedijk van Westende zijn.

“We zijn ontzettend blij dat we volgende zomer opnieuw van de partij mogen zijn in Westende om het Tien Om Te Zien-feest op gang te trekken”, klinkt het enthousiast bij presentatoren Anne, Willy, Laura en Aaron. “Vorige zomer kregen we maar liefst 37.000 muziekliefhebbers over de vloer en waren de uitzendingen elke week goed voor 750.000 kijkers. Het is zo mooi om te zien dat Tien Om Te Zien mensen samenbrengt en hen herinneringen laat maken. Dat we dat nu acht keer na elkaar mogen doen is echt iets om naar uit te kijken. Een zomer vol Tien Om Zien.”

Tien Om Te Zien slaat zijn tenten op van maandag 15 tot en met donderdag 18 juli en van maandag 22 tot en met donderdag 25 juli 2024. Anne, Willy, Laura en Aaron verwelkomen jong en oud voor de opnames op dezelfde locatie als vorige zomer: De Rotonde op de zeedijk in Westende. Een zomer vol Tien Om Te Zien… iets om nu al naar uit te kijken!