.
Hanne Verbruggen, Julia Boschman en Marthe De Pillecyn van K3
zondag 26 maart 2023

Dit zijn de toekomstplannen van K3 

Hanne, Marthe en Julia laten in hun kaarten kijken 

Eind 2022 beviel K3-zangeres Hanne van haar eerste kindje Julien. Sindsdien leeft ze op een roze wolk. Naar eigen zeggen is Julien dan ook een erg brave baby die goed slaapt en weinig huilt.

Ook Hannes collega-K3’tjes Marthe en Julia zijn helemaal weg van haar zoontje. “Julien is zo’n mooi kindje! Elke keer als ik hem zie, smelt ik helemaal”, klinkt het enthousiast bij Marthe.

Betekent dit dat we ons binnenkort aan een K3-babyboom mogen verwachten? Niet als we Story mogen geloven. Voor Julia zijn kinderen alvast nog niet meteen aan de orde. “Ik ben nog maar 20, ik ga daar nog eventjes mee wachten. Ik ben ook nog maar net bij K3 en wil dat eerst uitbouwen. Bovendien woon ik ook nog thuis. Misschien wanneer ik een huis koop dat ik er dan eens over ga nadenken, maar dat is nog niet voor de nabije toekomst”, besluit ze.

Ook Marthe kijkt liever nog even de kat uit de boom: “: Ik vind het al een heel grote verandering nu Hanne mama is geworden, dus ik wil eerst zien hoe dat loopt. Vooral agendamatig. Ik weet ook niet of Studio 100 zo blij zal zijn als er nu ineens nog een baby zou komen”, lacht ze.

Nochtans zaaide ze online flink wat verwarring toen ze rond nieuwjaar een foto postte met een champagneglas dat gevuld was met water. Iets wat Marthe zelf niet spectaculair vond aangezien ze al jaren geen alcohol drinkt. Al heeft ze de impact van die foto wel duidelijk gevoeld: “Achteraf heb ik wel een foto gepost met champagne erin, want overal waar ik kwam, begonnen mensen naar mijn buik te staren of op restaurant werd er zelfs gekeken of ik mijn steak saignant bestelde of niet.”

Bio van K3

Meer Over:

K3