.
News Image

Dj van dj-school DJ F.R.A.N.K op Tomorrowland

Van de slaapkamer naar Tomorrowland in 1 jaar via DeDJSchool van DJ F.R.A.N.K.


U leest het goed! Van de slaapkamer naar Tomorrowland, op 1 jaar tijd, via DeDJSchool.be. Dat is wat er staat en het betekent heel wat in de jonge geschiedenis van DeDJSchool van DJ F.R.A.N.K. De school werd twee jaar geleden opgericht om talent tussen 10 en 99 jaar te vinden én hen een kans te geven in de wereld van de DJ’s. De cursus omvat alle aspecten van het DJ’en en wordt door Frank zelf gegeven in zijn studio op de Antwerpse Meir, boven Brasserie Monico.



Exact een jaar geleden kwam Bram Delux (Bram De Laet) uit Onze Lieve Vrouw Waver een DJ-Cursus volgen. Op 20 juli tekent hij present op het mooiste festival van de wereld, Tomorrowland in Boom. Ondanks het feit dat hij waarschijnlijk de jongste dj op het festival is dit jaar - hij is pas 17 - is Bram er volledig klaar voor. Het laatste jaar draaide hij, samen met F.R.A.N.K op heel wat fuiven, in Carré in Willebroek en in The Villa in Antwerpen. Zo heeft hij heel wat ervaring opgedaan en is hij nu meer dan klaar voor zijn grote droom.



Dromen, hard werken, een passie voor het vak en in jezelf geloven zijn trouwens mijn woorden die ik op onze eerste ontmoeting tegen Bram vertelde. Al moet je het natuurlijk ook kunnen, reageert DJ F.R.A.N.K. En dat Bram het kan, is bij deze bewezen, maar dat wist ik al langer. Ook zin in een dj-opleiding? Meer info op www.dedjschool.be .


Bio van DJ F.R.A.N.K.

Meer Over:

DJ F.R.A.N.K.