.
Trisha en Ignace Crombé
donderdag 28 juli 2022

Dochter Trisha en Ignace Crombé in ziekenhuis na zware val

Wat is er gebeurd?

Het zal je maar overkomen, je bent op vakantie en probeert van het mooie weer en de zee van tijd te genieten. En dan val je en loop je twee breuken op. Het is Axelle Crombé, dochter van Trisha en Ignace Crombé overkomen.

Woensdag kwam Axelle met een elektrische step ten val in Luxemburg. Het meisje met werd een ambulance naar het ziekenhuis gebracht waar zij de beste zorgen kreeg én de nacht heeft doorgebracht.

"Zo sluiten we onze vakantie in mineur af", klinkt het bij Trisha. Blijkbaar is Axelle behoorlijk zwaar gevallen, want het gaat been breuk op twee plaatsen. "Hopelijk groeit alles weer aan elkaar, want anders volgt er binnen enkele weken nog een operatie", reageert Trisha.

Er werd in het verleden al vaak gewaarschuwd dat elektrische steps gevaarlijk zijn, dat heeft Trisha nu ook ondervonden. Maar kan je een kind alles ontzeggen? Niet dus. Gewoon dikke pech en hopelijk blijft het daar nu ook bij, want een operatie heeft mogelijk als gevolg dat Axelle de eerste weken van het schooljaar met een gips zal rondlopen.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Trisha en Ignace Crombé

Meer Over:

Trisha Ignace Crombé