.
Iluna Planckaert, Stephanie Planckaert
vrijdag 17 februari 2023

Dochter van Stephanie Planckaert overladen door stress

Enkel degene met de beste punten mogen de opleiding starten

Iluna, de oudste dochter van Stephanie Planckaert en Christopher, studeert bijna af aan het middelbaar. Daarna wil ze nog verder studeren en dat bezorgt haar heel wat stress.

“Ik volg momenteel voorbereidingslessen voor het ingangsexamen geneeskunde aan de universiteit in Namen. Ik heb heel veel stress, want alleen zij met de beste punten mogen de opleiding starten”, vertelt Iluna aan Story.

“Ze zal er alles aan doen om te slagen voor dat ingangsexamen. Ze is heel streng voor zichzelf, dat kan ik alleen maar respecteren. We geloven in haar kunnen”, aldus Stephanie.

Ze is er ook nog niet uit of ze op kot wil of niet. “Zolang ze graag thuis blijft wonen, moet ze dat zeker doen. Alleen wonen is toch een grote stap”, geeft Stephanie Planckaert toe aan Story.

Inmiddels is ze ook een jaar samen met haar lief, wielrenner Robin Warrant. Robin rijdt in dezelfde wielerploeg als haar broer Mageno. “Het is plezant en een zegen met Robin erbij. Heel fijn om te zien hoe gelukkig mijn dochter is. Echt een tof koppeltje”, vertelt Mama Stephanie.

Bio van Stephanie Planckaert