.
Doran
zaterdag 30 december 2023

Doran: “Ik ben toen een watje geworden”

Het is haar schuld

Doran is sinds vorig jaar gelukkig getrouwd met zangeres Elke Taelman. Hun geluk is nu ook compleet met de komst van hun zoontje.

Voor Doran is het zijn 4de kindje, voor Elke haar allereerste. Hij was niet zo nerveus voor de bevalling als Elke.

“ik heb het al meegemaakt, hé. Ik heb een volwassen zoon, Gianni, van 31, en met Avelin en Vieve nog twee dochters. Zij waren vorig jaar nog de bruidsmeisjes op mijn huwelijk met Elke. Toch blijft een bevalling ook voor een vader elke keer spannend, hoor. En hoe ouder je wordt, hoe intenser je dat beleeft. Toen ik voor het eerst papa werd, was ik amper 22 jaar en nog volop aan de weg aan het timmeren. Ik sta als vijftiger anders in het leven dan als twintiger”, geeft Doran toe in Primo.

Toen Doran al 42 was, kreeg hij zijn allereerste dochter. Vanaf dat moment is zijn kijk op het leven en zijn persoonlijkheid serieus veranderd.

“Vanaf toen ben ik een watje geworden. Het vaderschap heeft me zachter gemaakt en mijn emotionele kant meer naar voren gebracht. Ik ben nu zorgzamer, maar ook sneller ongerust. Bovendien hecht ik nu meer belang aan mijn gezondheid, omdat ik mijn kinderen nog lang wil zien opgroeien. Ik ben voorzichtiger, maar ook veel gevoeliger. Ja, kinderen op de wereld zetten doet van alles met een man.”