.
Dorien Reynaert
woensdag 31 juli 2024

Dorien Reynaert: “Het heeft veel bij me los gemaakt”

Het liet indruk na

De meesten zullen Dorien Reynaert kennen als actrice uit ‘De Buurtpolitie’, maar sinds kort is ze ook het gezicht van de gloednieuwe ‘Wild at Heart’-collectie van JDY.

De collectie bestaat uit kledij boordevol aardetinten, dierenprints en crochet. En dat past perfect bij de garderobe van de actrice. Dat de fotoshoot voor de collectie plaatsvond in Namibië was ook een heel logische keuze.

“Wie mij kent, weet dat ik een zwak heb voor dat land. Meer dan tien jaar geleden deed ik er vrijwilligerswerk bij een natuurreservaat. Toen ik drie jaar geleden voor het eerst een campagne deed met JDY, zei ik toen al om te lachen: “Kom, laten we in Namibië shooten .” We trokken uiteindelijk naar Zoutelande in Nederland, waar het net zo leuk was”, lacht Reynaert in Flair.

Pas bij het vervolg van de campagne werd er besloten om toch naar Namibië te trekken. Maar dat kwam dan wel als een grote verrassing voor Dorien.

“Hoewel we er maar vier dagen zijn geweest, heeft die reis veel bij me losgemaakt. Het was het eerste bezoek sinds mijn vrijwilligerswerk van tien jaar geleden, en het doel van de reis was dan ook nog eens heel bijzonder. Het was niet zomaar een plezierreisje, het was voor een fotoshoot met een merk waar ik honderd procent achter sta.”

Bio van Dorien Reynaert

Meer Over:

Dorien Reynaert