.
Brecht De Geyter en Dziubi Steenbergen uit Blind Getrouwd
dinsdag 22 november 2022

Dziubi uit ‘Blind Getrouwd’: “Dat is wat te snel”

Ze deden het rustig aan

Hoe leuk zijn Dziubi Steenbergen en Brecht De Geyter samen. Heel Vlaanderen was al dol op de twee mannen tijdens ‘Blind Getrouwd’, maar ook nadien blijft iedereen erg benieuwd hoe het nu verder zal lopen tussen hen.

Dziubi kan in ieder geval bevestigen dat alles nog steeds uitstekend gaat tussen hen en dat ze volop naar de toekomst kijken. Maar dat zal voorlopig zonder samenwonen zijn.

“Dat is misschien ook een beetje te snel. We hebben alles stap voor stap gedaan, dus we gaan dan met samenwonen ook doen. We zien dat als een project voor 2023. Voorlopig pendelen we dus over en weer. En da’s fijn. Het is altijd leuk om thuis te komen bij Brecht”, zegt een verliefde Dziubi in Tv Familie.

De twee maken van elkaar de beste versie van zichzelf en hebben een grote invloed op elkaar. Maar alleen in de positieve zin. Zo heeft Brecht ervoor gezorgd dat Dziubi een pak spontaner is geworden en heeft Dziubi ervoor gezorgd dat Brecht iets minder vast hangt aan structuur.

“We versterken mekaar. Als duo en ieder als individu. Ik voel me compleet bij Brecht. We kijken ernaar uit om elkaar dag per dag nog beter te leren kennen. Ik heb er het volste vertrouwen in dat het blijft duren.”