.
Dziubi Steenbergen
woensdag 16 november 2022

Dziubi uit ‘Blind Getrouwd’: “Er was toch meteen een vonk”

Hun relatie wordt sterker en sterker

Wat een mooi beslissingsmoment kregen we te zien tussen Dziubi Steenbergen en Brecht De Geyter in ‘Blind Getrouwd’. De twee kozen resoluut voor elkaar, ook na het experiment en gaan een prachtige toekomst tegemoet samen.

En hoewel niemand twijfelde over de liefde tussen de twee, hebben we hen nooit op televisie horen zeggen dat er al sprake was van verliefdheid.

“Er was nochtans zeker een vonk, en die zien we nu evolueren naar een goed functionerend kacheltje. We zitten nu zelfs al dicht bij dat stadium. Er zijn dus zeker diepe gevoelens en die zijn sinds het beslissingsmoment op tv sterk gegroeid”, vertelt Dziubi aan Tv Familie.

Het was geen liefde op het eerste gezicht, maar dat vindt Dziubi niet erg. De situatie waar ze zich in bevonden was dan ook niet alledaags te noemen. Ze werden immers nauwlettend gevolgd door camera’s en heel veel ander volk.

“In het echte leven is dat allereerste stadium vaak een soort van kat en muis-spel. Maar wij hebben gedurende die zes weken op over onze gevoelens gepraat. Dat werkt het smoorverliefd worden niet in de hand maar zorgt bij ons wel voor een mooie liefde.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Dziubi Steenbergen

Meer Over:

Dziubi Steenbergen

Bio van Brecht De Geyter