.
Dziubi Steenbergen en Brecht De Geyter
dinsdag 18 oktober 2022

Dziubi uit ‘Blind Getrouwd’: “Ik kwam met vier meisjes tegelijk naar huis”

Maar ze waren gewoon vrienden

Dziubi Steenbergen, die we allemaal leerden kennen bij ‘Blind Getrouwd’ werd gematcht aan Brecht De Geyter en vormen zo het nieuwe homokoppel in het experiment. Dziubi is nog niet bijzonder lang uit de kast en deelde het pas met de wereld toen hij 22 was.

Zijn vader had het niet meteen zien aankomen en was dan ook behoorlijk verbaasd toen Stefan het hem vertelde.

“Ik weet nog dat m’n partner er iets over zei, na Dziubi’s plechtige communie. ‘Stefan, ik denk toch dat je zoon homo gaat worden’, zei ze. Ik ben toen heel kwaad geworden, er was in mijn ogen geen enkele aanleiding voor. Dziubi kwam constant thuis met meisjes”, zegt papa Stefan in Dag Allemaal.

Dziubi kwam goed overeen met meisjes en er bleven dan ook geregeld meisjes slapen. Soms met 4 tegelijk, moet hij toegeven. “Papa zal toen ook gedacht hebben: ‘Amai, m’n zoon doet het goed.’ Terwijl dat gewoon vriendinnen waren. Nu, ik was zelf nog aan het twijfelen. En ik heb wel eens een relatie met een meisje gehad.”

Papa Stefan kan ook niet ontkennen dat het schrikken was toen Dziubi uit de kast kwam. “Dat kwam echt hard binnen. Dat heeft me ook wel wat slapeloze nachten opgeleverd. Maar uiteindelijk was het simpel. Als ik het niet aanvaardde, was ik mijn enige zoon kwijt. Daar is hij veel te belangrijk voor. Voor hem ga ik over lijken.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Dziubi Steenbergen

Meer Over:

Dziubi Steenbergen