.
News Image

Eindelijk is het zover: Linda Mertens weer op het podium, komt Milk Inc terug?

Wat een leuk nieuws!

We kregen een wel héél opvallende affiche binnen van een evenement in Spanje. Opvallend omdat op die affiche de naam van Linda Mertens staat, officieel nog steeds de zangeres van Milk Inc. In de loop van de maand november zou Linda Mertens van Milk Inc op een groot evenement in het zuiden van Europa optreden.

Iedereen die wij contacteerden viel uit de lucht: Linda Mertens terug optreden? Dat zag niemand aankomen. Linda heeft zich na de dood van haar dochtertje Lio - ondertussen ruim vijf jaar geleden - onder de radar gehouden. In al die tijd was er van optreden geen sprake.

Het feit dat Linda Mertens voor een optreden in Spanje kiest is best wel opvallend. In eigen land heeft Linda al jaren niet meer opgetreden, volgens een showbizzkenner zou het kunnen dat Linda nog met twijfels zit of zij nog wel wil optreden. Door een optreden in Spanje te aanvaarden, kan zij in alle rust en zonder al te veel vragen van de pers ondervinden of zij klaar is om weer vrolijk op het podium te staan.

Of Milk Inc nu terug bij elkaar komt en Linda terug als zangeres mee op pad gaat? Het management van de groep moet ons helaas teleurstellen, daar is momenteel geen sprake van. Meer zelfs, zij hadden dinsdagavond geen flauw idee dat Linda solo zou gaan optreden.

Opvallend: woensdag krijgen wij een WhatsApp van Walter Damen, de advocaat van Linda Mertens. Volgens de meester is Linda nog niet klaar voor een comeback, al zou zij het in de toekomst niet uitsluiten. "De geraadpleegde affiche en aankondiging is nog te voorbarig en niet vaststaand", laat Damen ons weten. Toch wel een opvallende uitspraak, want Het Nieuwsblad kreeg van Bernard Van Schoorisse van boekingskantoor TTT Artists te horen dat Linda ook op een evenement in Ierland zou staan.