.
Elisabeth Lucie Baeten
zondag 17 maart 2024

Elisabeth Lucie Baeten: “Ik heb me toen bewust afzijdig gehouden”

Ze heeft er niks over gezegd

Wanneer er iets in de politiek of in de showbizz gebeurt, dan is Elisabeth Lucie Baeten er als de kippen bij om er een filmpje over te maken. Of het nu als Katrien van de Politiek PR is of als Julie van de Showbizz PR, ze weet Vlaanderen te amuseren met haar filmpjes.

De voorbije weken is er in Showbizzland veel gebeurd. Denk maar aan Natalia en Astrid, Acid en Tom Meeuws. Maar Elisabeth zag het even niet zitten om aan de slag te gaan.

“Ik had eerst en vooral een zware operatie achter de rug, maar ik had vooral ook het gevoel: waarom moet ik nu per se ook nog mijn duit in het zakje doen, als iedereen en zijn tante al luidkeels zijn mening te kennen heeft gegeven? Dus ben ik op het idee gekomen om Julie van Showbizz PR met mij te laten telefoneren: 'Elisabeth, meisje, híér had je een filmpje over kunnen maken, híér had je een filmpje over kunnen maken en híér had je een filmpje over kunnen maken.' De impliciete boodschap: ik, Elisabeth Lucie Baeten, heb er bewust voor gekozen om me voor één keer afzijdig te houden”, zegt ze in Humo.

Toch kon een advocate het niet laten om bij een post Elisabeth haar gezicht te gebruiken bij een post met de titel ‘BV’s zetten de maatschappij op tegen justitie met hun ongenuanceerde uitspraken over Acid’.

“Terwijl ik juist niets over Acid had gezegd! Nee, dat vond ik niet zo tof. Ook al omdat tientallen BV's, onder wie veel grotere namen dan ik, op hun Instagram wél allerhande ongenuanceerde uitspraken hadden gepost.”

Bio van Elisabeth Lucie Baeten