.
Elke Clijsters
zaterdag 1 juni 2024

Elke Clijsters: “Het moest niet draaien rond het vinden van een relatie” 

Ze gooide het over een andere boeg 

Elke Clijsters kan niet alleen ongelooflijk goed tennissen, ze heeft nu ook een eigen app ontwikkeld. De app heet ‘Happhy’ en kan ons leven veranderen.

“Eigenlijk wilde ik een datingapp lanceren. Ik was daar al een paar jaar mee bezig, een deel was al klaar zelfs. Maar ik luister altijd heel fel naar mijn buik en ik voelde op een bepaald moment: nee, dit klopt niet. Want ik vond het niet meer belangrijk dat alles draait rond 'het vinden van een relatie'. Mijn leven is de laatste jaren in die zin erg veranderd: ik focus veel meer op zelfontwikkeling en op de relatie met mezelf dan op die met een partner”, begint Elke in Nina.

Van daaruit vormde ze haar oorspronkelijke idee om naar ‘Happhy’, een platform dat draait rond gezondheid en geluk.

“Een community waarin mensen voor zichzelf kunnen kiezen. Je hebt gratis leden, die gewoon een profiel aanmaken, en betalende leden: de pro's (professionals, red.), die gezonde dingen aanbieden. Dat gaat van yogalessen tot gezonde restaurants, wellnesscentra, diëtisten, maar ook padel- of personal trainers. De app moet ervoor zorgen dat je jezelf niet langer verliest in alle informatie via Google."

Bio van Elke Clijsters

Meer Over:

Elke Clijsters