.
Elke Clijsters
woensdag 5 juni 2024

Elke Clijsters: “Ik heb daar een afwisselende relatie mee” 

Ze wordt er niet altijd gelukkig van 

Elke Clijsters is bijzonder trots op haar zelfontwikkelde app ‘Happhy’. De app focust niet op het daten en op het leren kennen van iemand, maar wel op het mentale welzijn en het goed in je vel voelen. Maar je kan er wel andere mensen leren kennen.

“Je komt in contact met andere leden, die je kan volgen. Je kan dingen posten, een beetje zoals op Instagram. Mogelijk maak je op die manier nieuwe vrienden die net als jij bezig willen zijn met sport en gezonde voeding. Zo kan je elkaar inspireren en motiveren. Met sociale media heb ik zelf een afwisselende relatie. Als ik te veel kijk naar mensen die chique auto's en juwelen posten, maakt me dat niet gelukkiger”, zegt Elke in Nina.

Elke zelf zal ook op de app zitten, maar dan als een professional. Zij geeft les in padel, en ook padelleraars kan je makkelijk terugvinden dankzij de app.

“Maar ik zal er ook te vinden zijn als ‘Happhy Member’. Ik vind quotes delen bijvoorbeeld inspirerend. Ik ben ook heel hard bezig met gezonde voeding en ik weet er best wel wat over. Als mijn posts daarover een paar mensen vooruithelpen, is dat al fijn."

Bio van Elke Clijsters

Meer Over:

Elke Clijsters