.
Ella Leyers
maandag 23 oktober 2023

Ella Leyers: “Ik ben niet klaar om dat af te schudden”

Ze kwam terug naar België

Het belooft weer een leuk seizoen te worden van ‘De Ideale Wereld’. Ella Leyers heeft de voorbije maanden goed kunnen uitrusten en kon zich helemaal voorbereiden op het nieuwe seizoen zodat ze er nu ongelooflijk veel zin in heeft.

De presentatrice weet ook al heel goed wie ze in haar show heeft. Dat verklapt ze zelf aan Billie, een bijlage van Het Nieuwsblad.

“Bockie De Repper kon nooit, door de programma's waar hij aan werkte. Hem hoop ik deze keer toch te kunnen strikken. Wim Opbrouck was ook altijd te druk. En Zwangere Guy wilden we ook heel graag. Maar hij heeft me laten weten dat hij programma's als De ideale wereld niet doet.”

Om goed uitgerust aan het nieuwe seizoen te kunnen starten, trok Leyers deze zomer naar New York en Lissabon. De ideale manier om haar batterijen op te laden.

“Ik moet zeggen: na een aantal weken was ik echt klaar om terug te komen. Niet alleen omdat mijn portemonnee kreunde onder het gewicht van de stevige fooien die je er hoort te geven bij elk terrasje dat je doet, en mijn zoveelste aankoop in winkels die ik hier niet kan vinden. Maar na verloop van tijd merkte ik ook dat ik toch echt wel een Europeaan ben, die het lastig heeft met de vele regeltjes en wetten, en met de vele ­robotachtige mensen in de servicesector waarbij het gezond verstand soms zoek lijkt. Ik heb een eigenwijs kantje en ik ben niet klaar om dat af te schudden.”

Bio van Ella Leyers