.
News Image

Ellemieke over breuk met Sergio Herman: “blij dat we geen co-ouderschap hebben”

"Dat vond ik in het begin vreselijk. Ik voelde me geamputeerd."

Ellemieke Vermolen praat tien maanden na haar breuk met Sergio Herman openhartig over hoe de echtscheiding haar leven beïnvloedde: “Er ligt nog een heel leven voor me”, klinkt het opgewekt bij de 44-jarige Ellemieke in Nina, de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws.

De echtscheiding van Sergio Herman en Ellemieke had natuurlijk ook een grote impact op hun kinderen. Het koppel kreeg samen drie kinderen: Noah is twaalf, Zenna tien en sterrenkindje Josha overleed vlak voor de geboorte. De kinderen waren altijd de hoofdbekommernis voor het koppel.

Ellemieke geeft in Nina toe dat ze het moeilijk heeft als de kinderen bij hun papa zijn: “Dat vond ik in het begin vreselijk. Ik voelde me geamputeerd. ‘Kut, mijn kinderen zijn weg.’” Al heeft het koppel wel goede keuzes gemaakt omtrent de kinderen…

“Ik ben blij dat Sergio en ik geen co-ouderschap hebben. Dat is sowieso niet haalbaar met zijn werk. De kinderen gaan om het weekend naar hun papa. Dat vonden ze zelf ook het fijnst”, aldus Ellemieke in Nina die eraan toevoegt dat ze de kinderen inspraak hebben gegeven in die keuze.

“We hebben daar met ons vieren heel eerlijk over gesproken. De kinderen gaan altijd voorop. Sergio en ik kunnen als grote mensen wel denken ‘Ik wil dit of ik zie het zo’, maar je moet je ego aan de kant zetten”, benadrukt Ellemieke in Nina.

“Wij tweeën hebben er een zootje van gemaakt, maar daar kunnen de kinderen niks aan doen. Alle afspraken gaan voorlopig heel vlot”, verduidelijkt Ellemieke Vermolen in Nina.

Bio van Sergio Herman en Ellemieke Vermolen