.
Elodie Gabias
zondag 24 december 2023

Elodie Gabias: “Kun je dat een carrière noemen?”

Ze blijft met beide voeten op de grond

Met jezelf lachen op sociale media, we kunnen ons goed inbeelden dat niet elke ouder dat even plezant vindt om te zien van hun kind. Ook de ouders van Elodie Gabias niet. En laat zelfspot nu net hetgeen zijn wat Elodie zo populair maakt.

Dankzij haar deelname aan ‘De Verraders’ is Elodie ook bij de televisiekijker een stuk populairder geworden. Haar carrière zit in de lift, al durft ze het zelf nog niet meteen een carrière te noemen.

“Kun je dat al een carrière noemen? Ik studeer nog, maar dit jaar moet ik nog maar één vak afleggen. Ik wil van die leegte in mijn agenda gebruikmaken om even ja te zeggen op alle leuke kansen. Maar dat wil niet zeggen dat ik het niet compleet surreëel vind om in 'De verraders' opeens naast Kabouter Plop te zitten. Ik heb me als kind ziek gefret aan zijn koeken”, lacht Elodie in Humo.

Ook Gert Verhulst heeft het talent van Elodie al opgemerkt en nodige haar uit als een van de vaste tafelgasten van ‘De Tafel Van Gert’.

“Ik denk dat ze mij hebben gevraagd omdat ik een flapuit ben. Dat, in combinatie met mijn West-Vlaamse accent, zorgt ervoor dat ik soms boertig slash grappig uit de hoek kom.”

Bio van Elodie Gabias

Meer Over:

Elodie Gabias