.
Elodie Ouédraogo
zondag 4 augustus 2024

Elodie Ouédraogo: “Ik vind het nu veel stresserender” 

Ze neemt zelf niet deel 

Momenteel zijn we allemaal in de ban van de Olympische Spelen. We hopen natuurlijk om als land veel medailles binnen te halen, maar dat valt nog af te wachten.

Wie ooit een medaille wist te behalen op de Spelen is Elodie Ouédraogo. Zij won toen de gouden medaille. Ondertussen is Elodie gestopt met sporten op topniveau en ze mist het niet.

“Maar een leven zonder sport, dat zou ik niet kunnen. Gelukkig sport mijn man Jeroom ook graag. Ik denk dat we anders geen koppel zouden kunnen zijn”, zegt ze in Story.

Voor deze spelen is ze de sidekick van Karl Vannieuwerke tijdens de talkshow ‘Paris By Night’. En dat brengt meer stress met zich mee dan ze had gedacht.

“Het klinkt misschien raar, maar ik vind het nu toch stresserender dan toen ik zelf nog deelnam. Als atlete ter plekke weet je min of meer waaraan je je kan verwachten, als toeschouwer kan je alleen maar kijken en hopen dat ze het goed doen. Je staat wat machteloos. Al kan je onze Belgen wel laten voelen dat we achter hen staan. Dat is ook heel belangrijk.”

Bio van Elodie Ouedraogo

Meer Over:

Elodie Ouedraogo