.
elodie ouedraogo
donderdag 8 augustus 2024

Elodie Ouédraogo: “Jeroom vindt dat heel vervelend” 

Ze is heel fanatiek 

Tijdens de Olympische Spelen is er iedere avond ‘Paris By Night’, een talkshow met Karl Vannieuwkerke en Elodie Ouédraogo. Daarin ligt de focus natuurlijk vooral op de Belgen die aan de Spelen deelnemen.

“En soms moet ik ook zeggen dat het niet goed was. Da's niet makkelijk, want ik weet hoe dramatisch de Spelen kunnen zijn. Eén foutje en het is voorbij. En dan kan je het pas over vier jaar opnieuw proberen. Je leeft er jaren naartoe en dan is het hopen dat je niet ziek wordt of je blesseert. En vooral dat je op het moment van je prestatie de allerbeste versie van jezelf bent”, zegt Elodie in Story.

Elodie weet wat het is om deel te nemen en soms leeft ze heel erg mee met de atleten. Ze leeft soms zo erg mee, dat zij en haar man Jeroom niet samen naar een sportwedstrijd kunnen kijken.

“Ik geef bij elke sport zelf commentaar, zelfs als ik er niets van ken. Jeroom vindt dat vervelend, hij wil op zijn gemak kijken en naar het commentaar van de verslaggever luisteren. Als het atletiek is, vindt hij mijn tussenkomsten nog plezant, maar bij het wielrennen of het voetbal zit hij niet op mijn 'expertise' te wachten.”

Bio van Elodie Ouedraogo

Meer Over:

Elodie Ouedraogo