.
News Image

Els Tibau was bijna drie jaar in rouw

Momenteel gaat het weer heel goed met haar.


De inmiddels 44-jarige Els Tibau, die al een tijdje uit de schijnwerpers is verdwenen zegt aan Het Nieuwsblad dat ze zich weer heel goed voelt. Ze vertelde er wel bij dat ze bijzonder diep zat na een overlijden. De rouwperiode duurde bijna drie jaar. Het verdriet was te persoonlijk, zodat ze er eigenlijk niet veel over kwijt kan. Na het verlies van mensen uit haar zeer nabije omgeving heeft ze naar verluidt wel veel bijgeleerd. Een bepaalde therapie en haar werk hielpen haar er weer bovenop.



Els Tibau verdeelt nu in België het Duitse modemerk Margittes. Ze kreeg het voorstel van twee vriendinnen met wie ze al samenwerkte toen ze nog op televisie kwam. Genieten doet Els nu vooral van het contact met de klanten en door samen te werken bij het organiseren van shows en fotoshoots. Ook praten wat er in het leven is gebeurd vindt ze verrijkend, boeiend en helend.



Je kunt Els Tibau o.a. kennen van haar presentatiewerk voor VTM. Op VIJF presenteerde ze ook het programma 'Weekendje Weg'. In oktober 1996 werd Els Tibau gekroond tot Miss Belgian Beauty 1997 en dat opende voor haar nog meer deuren.



(Nico Vanaken)


Bio van Els Tibau

Meer Over:

Els Tibau