.
Milk Inc
donderdag 2 november 2023

En daar is het vierde Milk Inc-concert in Sportpaleis

Het loopt storm!

Regi speelde afgelopen weekend twee uitverkochte avonden in het Sportpaleis. Samen met Linda en Filip van Milk Inc. en de andere gastartiesten maakten ze er twee fantastische concerten van. De aankondiging van de nieuwe shows in 2024 zorgde vervolgens voor een stormloop op tickets. Afgelopen zondag waren drie Sportpaleis-shows (60.000 tickets) in een mum van tijd volledig uitverkocht.

Regi, Linda en het volledige team zijn van de sokken geblazen door zoveel warmte en sympathie. "We zijn dan ook enorm blij dat we in de drukke najaarsplanning van het Sportpaleis alsnog een interessante beschikbare dag hebben kunnen vinden om nog een vierde show te kunnen toevoegen", klinkit het. Ook op zaterdag 2 november 2024 zijn Regi en Milk Inc.-fans welkom om in Europa’s grootste arena het beste partyconcert van het jaar te beleven.

De algemene ticketverkoop start vanaf maandag 6 november 2023 om 10u via sportpaleis.be. Wie zich de afgelopen dagen op de wachtlijst zette, krijgt de kans om zich vooraf van tickets te verzekeren.

Regi vs. Milk Inc. op 2, 8, 9 en 10 november 2024. De ticketverkoop voor de extra show op zaterdag 2 november 2024 start op maandag 6 november 2023 om 10 uur via sportpaleis.be.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Milk Inc

Meer Over:

Milk Inc